tafelkoeler tafelkoeler tafelkoeler tafelkoeler

Fin-Fan-koelers

Fin-Fan-Coolers kunnen voor zowel indirecte als directe koeling gebruikt worden. Voor toepassing in een indirect koelsysteem verwijzen we naar 'het ontwerpen van koelsystemen'.

Fin-Fan-Coolers worden steeds vaker toegepast. Onze tafelkoelers zijn ontworpen voor een buitenopstelling, bijvoorbeeld op het dak of op een container. De omkasting is van gegalvaniseerd staal, voorzien van een UV-bestendige poedercoating.

Een belangrijk voordeel is dat het geluidsniveau vergaand gereduceerd kan worden door toepassing van laagtoeren ventilatoren.

Afhankelijk van de toepassing, leveren wij tafelkoelers in koper/messing uitvoering, koper/aluminium of RVS/aluminium uitvoering. Ook AlMg3-lamellen zijn mogelijk.

Voor toepassingen in een omgeving met zeelucht of ammoniak in de lucht, kunnen de lamellen voorzien worden van een coating teneinde de corrosiebestendigheid te verhogen.

Voor 'off shore' installaties, waarbij een inclinatie verwacht wordt, kan een versterkte draagconstructie gekozen worden.

Voor installaties in stoffige omgevingen kunnen we de lamellenafstand aanpassen en kiezen voor rechte gladde lamellen zonder insnijdingen. De beenlengtes kunnen we tot 1000 mm aanpassen aan uw wensen.

De Fin-Fan-Coolers kunnen zodanig gedimensioneerd worden, dat transport in een container mogelijk is.

Fin-Fan-Coolers zijn ook geschikt voor toepassing bij hoge werkdruk, bijvoorbeeld bij Waukesha-gasmotoren.

Met ons selectieprogramma kunnen wij ook voor u een passende en betrouwbare oplossing vinden!

finfanlamel
finfanlamel
warmtetechniek
koeltechniek